Boldog befejezés a Dakaron - Sherco Magyarország

Miksi Péter

+36 70 319 8052

info@sherco.hu

Boldog befejezés a Dakaron

2017.01.17.

A tizenkettedik és egyben utolsó szakaszon, Rio Cuarto és Buenos Aires között a Sherco TVS Factory Rally Team két versenyzője, Joan Pedrero és Adrien Metge a 15. és 18. helyen végezve érkeztek meg az argentin fővárosba.

Ez volt a nagy befejezése a Dakarnak, az egész csapat összegyűlt, hogy gratuláljon ennek a két fantasztikus versenyzőnek. Egy nagyon különleges és porral teli napon vannak túl a fiúk. A motorok még mindig fantasztikus állapotban vannak, semmi technikai probléma nem volt az utolsó szakaszon, annak ellenére sem, hogy óriási hőségben, nagyon nehéz szakaszokon óriási távokat tettek meg.

Joan Pedrero a 13. helyezést érte el összetettben.

“Joan nagy mosollyal érkezett a célba. Jó látni, hogy egy ilyen tapasztalt versenyző annak ellenére is boldogan fejezi be a versenyt, hogy nem sikerült elérnie kitűzött célját. Azért érkezett a Dakarra, hogy mindent vigyen, végül navigációs problémák miatt sajnos nem sikerült elérnie ezt a célt, de öröm látni, hogy boldog a Sherco nyergében. A Sherco Team a továbbiakban is együtt fog dolgozni Joannal és továbbra is segíteni fogja legnagyobb céljai elérésében. “
Adrien Metge a 22. helyet kaparintotta meg összetettben.
“Ha azt mondanánk, hogy még egy hétig kell ugyan ebben a tempóban versenyezni, ő készen állna. Jó látni, hogy a második Dakarját is szép teljesítménnyel, mindent beleadva tudta le. Bizonyította, hogy számíthatunk rá. Büszkék vagyunk, hogy egy olyan versenyző mint ő, a Sherco kötelék tagja. Óriási potenciál rejtőzik benne és hisszük, hogy évről-évre előrébb lép majd. Ami biztos, hogy nagy jövő előtt álló rally versenyzőt tudhatunk sorainkban.”
Thomas Teissier – Sherco TVS Racing:
Úgy érzem nagyot léptünk előre és csak nüanszok választottak el tőle hogy a verseny egyik esélyesei legyünk. A motorok már bizonyították mit tudnak, maximálisan elégedettek vagyunk a csapattal és versenyzőinkkel egyaránt! 
Vissza