A Sherco TVS Team legyűrte az első napot a Merzouga Rallyn - Sherco Magyarország

Miksi Péter

+36 70 319 8052

info@sherco.hu

A Sherco TVS Team legyűrte az első napot a Merzouga Rallyn

2018.04.16.

Sherco TVS Rally Team Merzouga

A Merzouga Rally első futamának különlegessége, hogy mind a négy Sherco TVS versenyzőnek nagyon sokat kellett a navigálással foglalkoznia.

“A mai nap különleges pálya volt megannyi feszültséggel,” jelentette ki David Casteu csapatmenedzser. “Fáradságos várni a versenyzőinkre, különösen azért, mert két fiatalunk van, de Santo egyre gyorsabb és gyorsabb. Mindannyian nagyon jól teljesítettek ezeken a győnyörű versenynapokon. A csapaton belül is nagyszerű hangulat uralkodott.

Sherco TVS Rally Team Merzouga

Sherco TVS Rally Team Merzouga

Sherco TVS Rally Team Merzouga

Joan Pedrero a 6. helyen végzett: “Joan nagyon jól versenyzett, minden tapasztalatát és tudását latba vetette a pályán való navigáció során.”

Lorenzo Santolino a 8. helyen futott be: “Santo egyre jobb és jobb, ma gyenge volt, de felélte az összes a tartalékát. Boldoggá tesz a szereplése. jó látni, hogy itt akar lenni, melyet a versenyzésével mutatott meg nekünk.

Martin Duplessis a 11. helyen végzett: “Nagyon büszke vagyok Martinra, először a speciális versenyen indult, és ez nagy nyomást gyakorolt rá. Fiatal versenyző, és nagyon nehéz volt neki, de nagyon jól navigált.

Vanni Cominotto a 24. helyen végzett: “Vanni megtanulta, hogyan versenyezzen a rallykon, és ráérzett a navigálásra is ami meglehetősen nehéz és bonyolult volt számára. De jól haladt és behozta a motort épségben. Ő is nagyon boldoggá tesz minket, motivált és látszik rajta, hogy tanulni akar.”

Vissza