Gyönyörű futam Lorenzo Santolino-tól - Sherco Magyarország

Miksi Péter

+36 70 319 8052

info@sherco.hu

Gyönyörű futam Lorenzo Santolino-tól

2018.10.09.

Lorenzo Santolino gyonyoru versenye

A SHERCO TVS Factory Team versenyzői a Marokkó rallyt nagy bonyodalmakkal tudták le, néhány nagyon összetett és veszélyes szakaszban.

“Néha a rally versenyzés nagyon nehéz, bizonyítja ezt a mai nap is. – mondta David Casteu

Lorenzo Santolino a nyolcadik helyen végzett: “Lorenzo volt az utolsó versenyző, aki ma reggel útnak indult a tegnapi probléma miatt. Fantasztikus versenyt produkált, köszönhetően a nagyon jó navigációnak. Erre a Dakaron is számíthatunk majd. Remek versenyző aki előtt még ott az egész versenyzői karrierje. ”

Abdul Wahid nagyon jó ütemben halad tovább a versenyen. Továbbra is meglep a remek teljesítménye ezen a nehéz versenyen.”
Adrien Metge nem fejezte be a szakaszt: “Adrien elég erősen egy sziklának esett. Megsérült, de szerencsére nem komoly.”
Noah Harite szintén nem fejezte be a szakaszt: “Noah jól indult, mutatott nekünk néhány szép dolgot, de sajnálatos módon a cél előtt történt kis ütközése miatt kiesett.”
“Nagyon sok előkészítő munkát végeztünk a motorkerékpáron, mielőtt a Marokkói rallyra érkeztünk volna, ezért eléggé nyugodtak voltunk” – mondja David Casteu csapatmenedzser , de sok munkát kell még elvégeznünk ahhoz, hogy elutazhassunk Dakarba. Egységes és motivált csapat vagyunk, és ott leszünk! ”

Vissza