Komplikált 4. futam a Sherco TVS rally Team számára - Sherco Magyarország

Miksi Péter

+36 70 319 8052

info@sherco.hu

Komplikált 4. futam a Sherco TVS rally Team számára

2018.04.19.

Komplikált 4 futam a Sherco TVS rally Team számára

A Sherco TVS Rally Team négy versenyőjének nagyon nehéz dolga akadt a Merzouga rally 4. futamán a navigációval.

“A mai már egy elég komplikált nap volt.” – mondta David Casteu. “De különösen nagyon csalódottak vagyunk Santo miatt. ”

Joan Pedrero a 15. helyet érkezett be: “Joan jó ütemben indult, a CP2-ben második volt a balesete előtt. Ez a szakasz sok akadályt jelentett, és nagyon nehéz volt navigálni. A baleset és egyéb események miatt Joan elégedett a 15. hellyel. ”

Komplikált 4 futam a Sherco TVS rally Team számára
Lorenzo Santolinonak fel kellett adnia versenyt: “Nagyszerűen kezdődött számára a reggel, ő volt a CP1-ben és a CP2-ben az első, hihetetlen verseny volt. De balszerencse sújtotta, a tegnapi napon történt kisebb bukása károsította a motorját amit nem sikerült észlelni. Egy drót megsérült, ami miatt a motorkerékpárja megállt mindössze 50 km-re a futam vége előtt. Csapattársai megpróbáltak segíteni rajta, de nem sikerült, így fel kellett adnia a versenyt.”
Komplikált 4 futam a Sherco TVS rally Team számára
Martin Duplessis a 10. helyen érkezett célba: “Martin még mindig nagyon jó ütemben halad. Volt az első ötben, de megállt segítséget nyújtani Santonak, ezért az időt vesztett, de végül a top 10-ben marad.”
Komplikált 4 futam a Sherco TVS rally Team számára
Vanni Cominotto 36. lett: “Vanni is megállt, hogy segítsen Santo-nak, megpróbálta vontatni őt. Végül nem tudott rajta segíteni és otthagyta, de megbocsájtuk. A navigáció nagyon nehéz volt, és ez volt az első rally amin részt vett. ”

“Ez a szakasz azt tanította nekünk, hogy a rally-ban semmi sem garantálható” – mondja David Casteu -, nagyon csalódott vagyok Santo miatt, de van ez így. Ez egy technikai sport, meg kell vizsgálnunk a ma történteket hogy mégjobbak lehessünk a következő rallyn. “

Vissza