Maratoni futam a Merzouga Rallyn - Sherco Magyarország

Miksi Péter

+36 70 319 8052

info@sherco.hu

Maratoni futam a Merzouga Rallyn

2018.04.18.

Maratoni futam a Merzouga Rallyn

A Sherco TVS Rally csapat négy versenyzője a Merzouga Rally harmadik szakaszához érkezett, amely a nevéből is kikövetkezetethetően igen hosszú maratoni futam volt.

“Ezek a maratoni napok mindig különlegesek és nagyon sok stresszt generálnak” – mondta David Casteu csapatmenedzser. “De ami a legfontosabb, hogy mind a négy versenyzőnk célba érkezett.”

Maratoni futam a Merzouga Rallyn

Joan Pedrero ezen a napon is a 8. helyen érkezett be: “Jó munkát végez a versenyen, megpróbálja visszafogni a fiatal pilótákat attól, hogy fejetlenül menjenek előre.”

Maratoni futam a Merzouga Rallyn

Lorenzo Santolino ezúttal a 11. helyet foglalta el: “Santo fantasztikusan kezdte a versenyt, a második volt a CP1-ben és a harmadik a CP2-ben. Sajnálatos módon nekiment egy sziklának, de szerencsére nem esett. Bevárta csapattársát Martin Duplessis-t és együtt fejezték be a versenyt. Kitűnő hozzáállása a versenyhez nagyon biztató, folyamatosan fejlődik, és nyerni szeretne ami rendkívül pozitív. ”

Maratoni futam a Merzouga Rallyn

Martin Duplessis a 13. helyen ért célba: “Martin nagyon jó ütemet kapott el. Még Santo-nak is segített, amikor problémája volt. Nagyon jó kapcsolat alakult ki a két versenyző között, látni őket együtt dolgozni és segíteni egymást nagyszerűen érzés. Ez a Rally mindenekelőtt egy kaland, és nagyon örülök annak, hogy versenyzőink segítik egymást, köszönöm. – foglalta össze David Casteu.

“A SHERCO TVS Factory Rally Team az élmezőnyben jár. “

Vissza