Merzouga Rally 2. felvonás - Sherco Magyarország

Miksi Péter

+36 70 319 8052

info@sherco.hu

Merzouga Rally 2. felvonás

2018.04.17.

Merzouga rally 2. felvonás

Nagyszerű napon van túl a Sherco TVS Rally csapat, ugyanis négy versenyzője közül három a top 10-ben végzett.

“Nagyszerű verseny volt, nagyon sok navigációval” – mondta David Casteu csapatmenedzser. Átmentünk a teszten. Nagy öröm volt, tekintettel arra, hogy versenyzőink az élmezőnyben foglaltak helyet még úgy is, hogy a többi csapatnak nagyon erős versenye volt.

Merzouga rally 2. felvonás

Merzouga rally 2. felvonás

“Nagyon jól éreztem magam a dűnéken, nagyobb technikai probléma nélkül sikerült befejeznem a versenyt. Készen állunk a holnapi maratoni futamra.” J. Pedrero

Joan Pedrero a nyolcadik helyen végzett: “Joan nagyszerű rajtot vett ma reggel. Kis navigációs hibát követett el, ami miatt sok időt vesztett, de összességében jól versenyzett.”

Merzouga rally 2. felvonás

“Nagyon jól kezdtem a napot, de túl sok időt veszítettem el egy kisebb esés után. Holnap fontos nap következik, számomra az első maratoni futam, de a csapat sokat segített, szerintem készen állunk.” L.Santolino

Lorenzo Santolino a 10. helyen végzett: “Nagyon jól kezdett, és a CP1-ben harcolt az 5. helyért. De a kis esése miatt elvesztette az előnyét. Nagyon jó eredményt hozott, még úgy is, hogy némi egészségügyi problémával küzd. ”

Merzouga rally 2. felvonás

Merzouga rally 2. felvonás

“Nagyon jó futam volt. Elégedett vagyok a motorral, hatalmas potenciállal rendelkezik, nagyon erős és a csapat is nagyszerűen dolgozik. Boldogan veszek részt ezen a nagyszabású versenyen.” M. Duplessis

Martin Duplessis végzett a 9. helyen : “Mindig mosolyog, nagy örömmel dolgozik minden nap. Egyre magabiztosabb, jó úton halad, és nagyon jól navigál. Ahhoz képest, hogy új motorral megy, ez kiváló eredmény! ”

Merzouga rally 2. felvonás

Merzouga rally 2. felvonás

Vanni Cominotto a 24. helyen ért be: “Folyamatosan elsajátítja a navigáció művészetét, és minden alkalommal tökéletes állapotban hozza célba a motorkerékpárt. Minden utasításra figyel és nagy örömmel dolgozik a csapatnál.”

“Már a motorkerékpárok rendbetételére, és a holnap maratoni futamra való felkészülésre összpontosítunk ” – fejezte be David Casteu .

Vissza