Sherco TVS Rally Team a Merzouga Rallyn - Sherco Magyarország

Miksi Péter

+36 70 319 8052

info@sherco.hu

Sherco TVS Rally Team a Merzouga Rallyn

2018.04.15.

Sherco TVS Rally Team a Merzouga Rallyn

A SHERCO TVS Rally csapat négy pilótája részt vesz a Marokkóban megrendezésre kerülő, a Dakar sorozat részét képező Merzouga Rallyn.

“Egy öt napos, a Dakar versenysorozat részét képező megmérettetésen veszük részt.” mondta a csapatmenedzser, David Casteu. Ez egy nagyon nehéz verseny, amely kiváló navigációs készségeket igényel. Nagyon örülök, hogy két fiatal versenyző is velünk tart. Vanni Cominotto és Martin Duplessis, ők Lorenzo Santollino és Joan Pedrerro kíséretében vannak.”

“A csapatunk már teljes.” folytatta David Casteu. Mindannyian nagyon motiváltak vagyunk ezzel a kihívással kapcsolatban is. Négy rally motorunk és az egyik legnagyobb csapatunk van. Nagyon büszke vagyok arra, hogy négy versenyzőnk is indulhat eze na versenyen. Különösen jó, hogy sok versenyképes márka ellen versenyezhetünk, ezzel is még szebbé téve a kihívást. Nagyon büszkék vagyunk, hogy a csapatunk sokféle nemzetiségű versenyzőkkel rendelkezik. Két spanyol versenyzőnk mellett vagy egy argentín és egy olasz versenyzőnk is.”

A Merzouga Rally prológus a mai napon, április 15-én volt.

Sherco TVS Rally Team Merzouga Rallyn - Joan PedreroSherco TVS Rally Team Merzouga Rallyn - Joan Pedrero

Joan Pedrero a negyedik helyet foglalja el! Ő a Dakarra tervezett motorkerékpárját üli meg rengeteg tapasztalattal. Repülő rajtot szeretne venni és nagyon motivált, hogy jó helyezéssel végezzen ezen a rallyn ”

Sherco TVS Rally Team Merzouga Rallyn - Lorenzo SantolinoSherco TVS Rally Team Merzouga Rallyn - Lorenzo Santolino

Lorenzo Santolino az ötödik helyet foglalja el. Az ő helkyzete egy kicsit bonyolult. Egy vírusos megbetegedés és láz hátráltatja. A holnapi napon kiderül, hogy képes lesz-e elindítani a versenyen ”

Sherco TVS Rally Team Merzouga Rallyn - Vanni CominottoSherco TVS Rally Team Merzouga Rallyn - Vanni Cominotto

Vanni Cominotto a 34. helyre rangsorolt. Megismerkedett a motorkerékpárjával és felfedezte a sivatagban való navigálás rejtelmeit. Nagyon feszült, de a csapat azért van itt, hogy mindenben segítse. A többi versenyzőhöz hasonlóan ő is nagyon elégedett a motor kezelhetőségével. ”

Sherco TVS Rally Team Merzouga Rallyn - Martin DuplessisSherco TVS Rally Team Merzouga Rallyn - Martin Duplessis

Martin Duplessis a 15. helyre rangsorolt. Nagyon elégedett a motorjával, és nagyon lelkes, ő teremti a legtöbb motivációt a csapatnak. Már versenyzett Dél-Amerikában, viszont ez az első olyan verseny, amelyen Afrikában versenyezhet. “

Vissza