Sherco TVS Rally Team Erfoud dűnéi között - Sherco Magyarország

Miksi Péter

+36 70 319 8052

info@sherco.hu

Sherco TVS Rally Team Erfoud dűnéi között

2018.10.06.

Sherco TVS Rally Team Erfoud dűnéi között

Csütörtökön 10 km-es rövid prológ után a SHERCO TVS Rally Team versenyzői ma reggel egy hosszú és nehéz első szakasz elé néztek.

Adrien Metge 16. helyen végzett: “Az átsorolással Adrien ma reggel másodikként indult, és gyorsan az első helyen találta magát, ezért nagyon sokat kellett navigálnia, nagyon jó edzés volt számára. A szakasz végén kicsit veszített előnyéből és a versenytársak beérték. A motorja nagyon jól ment, alig tudta elhinni, hogy milyen jól sikerültek a beállítások! ”
Lorenzo Santolino a 17. helyet foglalja el: “Lorenzo folytatja gyakornoki szerepét. Nagyon gyors versenyző, de apró koncentrációs hibával, könnyen pozíciókat lehet veszíteni. Ez történt vele, de a lényeg, hogy a hibáiból tanult, és ez segíteni fog neki a karrierjének hátralevő részében. ”
Noah Harite a 19. helyet foglalja el: “Noah jól motorozik, nem hibázik, és nincs esése, mosolyogva érkezett, öröm dolgozni vele. Itt van, hogy megtanulja és felfedezze, hogyan is kell versenyezni ezen a szinten. ”
Az Enduro kategóriában Abdul Wahid még mindig a ranglista tetején van: “A Panafricában továbbra is nagyon jó eredménnyel áll, mindannyian boldogok vagyunk miatta. Ma egy kis hibát vétett, de biztosak vagyunk, hogy a jövőben is kitűnően fog teljesíteni. ”
“Mindig nagy a stressz a hosszú szakaszok alatt” – mondja David Casteu, a csapat menedzsere. A motorkerékpárok újak, és szeretnénk biztosítani, hogy a tervek szerint kivitelezzék őket. Nagyon boldogok vagyunk, ugyanis a motorok nagyon megbízhatóak és nagyon jól megépítettek, élvezet velük versenyezni. Szeretnék gratulálni az egész SHERCO TVS Rally csapatnak azon remek munkáért, amit tettek, hogy felkészüljünk erre a versenyre. ”

Sherco TVS Rally Team Erfoud dűnéi között Sherco TVS Rally Team Erfoud dűnéi között Sherco TVS Rally Team Erfoud dűnéi között

Vissza