EMMA BRISTOW megnyerte 9. Trial GP Világbajnoki Címét!

Szerző: | 2023 szept. 08. | Hírek

Emma Bristow 9. női Trial világbajnoki címét nyerte a hétvégén Sherco ST-R 300-asával!
Németországban Jeremy Sydow és Luca Fischeder méltán képviselte a Sherco színeit a Nemzeti Enduro Bajnokságban.

Trial világbajnokság:

A Trial Világbajnokság döntőjét az elmúlt vasárnapon rendezték meg az Auvergne Rhône Alpes régióban, Puy De Dôme-ben található Vertolayében.

A Francia Nagydíjon a pálya hatalmas, természetes sziklákkal borított, erdős szakaszokból állt egy
meredek dombon, nagy kihívást jelentett a versenyzők számára.

Emma Bristow jól teljesített és megszerezte 9. világbajnoki címét! A szezon nagy részében a kategória éllovasa volt, 16 ponttal zárta a bajnokságot spanyol vetélytársa, Berta Abellan előtt.

A Trial2 -ben a szezon főként a 2 brit versenyző, Billy Green (Scorpa) és Jack Peace (Sherco) párharcára szűkült. Jack hibázott néhányat a Francia Nagydíjon, így végül a bajnokság 3. helyén végzett . A győztes Billy Greennek mindössze 6 pont volt az előnye Jack előtt.

A szezon a Trial3-ban is nagyon szoros és nagyon versenyképes volt. A norvég versenyző, Jone
Sandvik a végsőkig küzdött George Hemingway-el és megszerezte a Trial3 világbajnoki címét .

A Trial GP-t a spanyol Toni Bou nyerte. Ahol Benoit Bincaz a 8. Jeroni Fajardo pedig a 10. helyen végzett.

A TrialGP szezon zárásaként minden versenyzőt meginvitáltak a SHERCO gyárba, hogy találkozhassanak az adminisztratív és gyártó személyzettel. Emma Bristow címei és Jack Peace, Berta Abellan (Scorpa) és Billy Green (Scorpa) jó eredményei tiszteletére fotózásra is sor került .

Német Enduro Bajnokság

Jeremy Sydow ebben a szezonban hat győzelmével egyre közelebb kerül a német enduro bajnoki címhez az E1-ben, viszont még semmi sem dőlt el mivel nem lehet jelen a következő német bajnoki futamon a francia Junior bajnoki címvédése miatt.

„Nagyon jó érzéssel kezdtem a hétvégét és az 1. fordulóban átvettem a vezetést . Nem hibáztam, és kis különbséget ki is tudtam alakítani a második helyhez képest.
Így folytattam egészen a végéig, és megnyertem az az összetettet, valamint az E1 kategóriát. Nagyon élveztem ezt a versenyt, és alig várom a következőt!”

Luca Fischeder , aki az egész szezonban Jeremy Sydow-val küzdött a scratch besorolásban, vezeti az E3-as osztályt, és szintén a cím megszerzésére készül.

Korábbi híreink

Felkészülés a 2024-es Dakarra

TransAnatolia: A Sherco TVS Factory Rally csapat versenyzői az elmúlt héten részt vettek a törökországi TransAnatoli rally raiden. Egy eseményen ami segítette a csapat felkészülését a 2024-es Dakarra. Ezen a rallyn 5 járműkategória volt (motorkerékpárok, quadok, SSV,...

Kettős SHERCO győzelem a Francia Enduro Bajnokságban és második hely a Trial des Nations-ön

Az elmúlt hétvégén a francia enduro bajnokság utolsó előtti fordulója, a Trial des Nations és az olasz enduro bajnokság utolsó fordulóján vettek részt a SHERCO gyár motorosai, melyen Sherco Factory Racing Team tagok dobogós helyezéseket értek el. Francia Enduro...

Pat Smage 14. országos bajnoki címe az Egyesült Államokban és Arnau Farre győzelme

Pat Smage zsinórban 14. és 6. AMA Trials bajnoki címét szerezte meg vasárnap, ezzel holtversenyben már annyi győzelemmel rendelkezik mint Ryan Young. Ráadásul Pat mind a 14 címet Sherco 300 ST-vel nyerte. „Micsoda szezon volt az új üzemanyag-befecskendezéses és...

3 győzelem a francia enduro bajnokságban

Az elmúlt hétvégén a Sherco Factory Team versenyzői a francia enduro bajnokság 3. fordulóján vettek részt Bretagne-ban, ahol három kategóriában nyertek, extrém versenyzőink pedig a Redbull Romaniacson szálltak harcba. Francia enduro bajnokság: A verseny nagyon közel...
SHERCO FACTORY ENDURO MY24

Érkeznek a 2024-es, MY24 Enduro Motorok

Érkeznek a SHERCO MY2024 ENDURO motorkerékpárok! A mai napon, azaz júluis 13-án a SHERCO hivatalosan is bemutta 2024-es esztendőre kifejlesztett ENDURO motorkerékpárjait. A hivatalos információk és képek még csak most kerülnek napvilágra a gyártó hivatalos felületein,...