Enduro GP, Amert: kiváló évadzáró és VILÁGBAJNOKI CÍM!

Szerző: | 2019 Sze. 30. | Hírek

A Sherco gyári csapat versenyzői a Franciaországi Ambert-ben jártak a 2019-es szezon utolsó Enduro GP versenyén!

 

HAMISH MACDONALD – 125cc ifjúsági világbajnok

A hétvége csúcspontja! Nagyszerű év után, egy óriási visszatéréssel Hamish megnyerte a világbajnok címet a 125cc ifjúsági kategóriában.

Szombaton Hamish-nek a top 6-ba kellett kerülnie a végső győzelem biztosítása érdekében. Ezt a feladatot tökéletesen teljesítette, harmadik lett és elhozta világbajnoki címet a Sherco 125 SE-R-el!

Gratulálunk neki és az Azzalin csapatnak ehhez a fantasztikus eredményhez!

 

ENDURO GP

A hétvége tökéletesen kezdődött Matteo Cavallo számára az Akrapovic Super Test győzelmével! Aztán folytatta, és vasárnap 2. helyen fejezte be az E1-et.

Ebben az osztályban az első évében sikerült feljutnia a dobogóra az E1 kategóriában! A 3. hely remek eredmény, melyet valóban kiérdemeltek az egész éven át tartó kemény munkával.

 

Junior 1. és Junior 2.

Miután szombaton a győztes után mindössze egy másodpercen belül érkezett be a célba, Theo Espinasse vasárnapra ismét nagyon jó versenyt hozott össze! A szezon utolsó junior versenyén a semmiből felkapaszkodott a dobogó legmagasabb fokára. Az általános osztályozásban pedig Theo lett a Junior Világbajnok!

A J2 osztályban Jack Edmondson, aki megsérült a Cseh GP-n, a Junior 2. osztály, 2. helyezettjeként fejezte be a szezont. A brit versenyzőnek sikerült elegendő pontot gyűjtenie ahhoz, hogy biztosítsa helyét a TOP 3-ban.

Végül Dan Mundellnek, aki a szezon végén versenyzett a Juniorokkal, is nagyszerű hétvégéje volt. Szombaton a J1-ben a 3. helyezett, vasárnap pedig az E1-ben 2. helyezett lett.

Kijelenthetjük, hogy nagyszerű szezonon vannak túl fiatal versenyzőink!

 

Jordan Curvalle, csapatmenedzser: „Úgy döntöttünk, hogy a fiatalokba fektetünk, és nagyon elégedett vagyok a szezonjukkal! Matteo nagyon jól teljesítette az elit első szezonját! A juniorok ismét haladtak az előző évadhoz képest … Hamish-ról nem is beszélve, aki megnyerte az első világbajnoki címét a 125-ös kategóriában! Most irány a 2020-as szezon!

Fabrizio Azzalin: „Nagyon örülök és nagyon büszke vagyok Hamish vilgbajnoki címére! Nem igazán szokott előfordulni, hogy egy „szimpla felhasználó” ilyen rövid idő alatt „gyári” versenyző legyen!!! Ez egy gyönyörű történet Hamishról és kedves családjáról. Tavaly egyedül érkezett Új-Zélandról egy táskával, tele álmokkal. Tegnap ezek közül az álmok közül néhány valósággá vált! Kis Sherco 125-ösével nagyszerű évet produkált sérülései ellenére is. A motor jól teljesített, és ő hozzátette a többit. Az Enduro nem könnyű sport, és csak akkor érhetsz el jó eredményeket ha fejben is erős vagy, ráadásul azoknak a srácoknak akik a bolygó ellentétes oldalán élnek, még ennél is nehezebb. Azt hiszem, és remélem, hogy ez a győzelem Hamish és természetesen a Sherco számára csak egy fantasztikus karrier kezdete!!! ”

Korábbi híreink

Sherco biciklis ruhakollekciók X-Country és országúti biciklizéshez

Új Sherco ruhakollekció biciklizéshez

Mostantól edzéseken és versenyeken egyaránt viselheted a SHERCO színeit kerékpárodon a Sherco vadonatúj ruhakollekciójának köszönhetően. Kimagasló minőségű technikai anyagokból tervezve és gyártva. Kollekciónkat kifejezetten azon biciklisek számára terveztük, akik a...
Lefujták az X-Trial világbajnokságot, Fajardo a világbajnoki harmadik

Lefújták az X-Trial Világbajnokságot, Fajardo 3. lett!

Az Andorra la Vella X-Trial futamot törölték, ami a 2020-as X-Trial szezon végét jelenti. Az Andorrai rendezvényt, amire a koronavírus válság miatt nem kerülhet sor, elhalasztják és remélhetőleg a 2021-es szezon alatt bepótolják. A 2020-as bajnokság az első öt forduló...
Sherco COVID-19 UPDATE!

Sherco COVID-19 UPDATE!

Thomas TEISSIER, a Sherco ügyvezető igazgatója újabb közleményben jelentkezik a Sherco gyár működésével kapcsolatban a koronavírus alatt. A SHERCO TOVÁBBRA IS FOLYTATJA AZ ALKATRÉSZEK BIZTOSÍTÁSÁT, ÁRUK VÁSÁRLÁSÁT  ÉS MOTORKERÉKPÁROK SZÁLLÍTÁSÁT.   A Covid-19-hez...
Sherco COVID-19 közlemény

A Scherco gyár COVID-19 közleménye

Alábbiakban Thomas TEISSIER, a Sherco ügyvezető igazgatójának közleményét olvashatod a koronavírus okozta helyzetről. A spanyol és a francia kormány egymást követő, a Covid-19-rel kapcsolatos bejelentéseit követően a Sherco megtett minden szükséges intézkedést...
Sherco a GNCC dobogón

Történelem íródott! GNCC dobogón a SHERCO!

A történelmet írtak! A Sherco először léphetett fel a GNCC dobogójára! A FactoryONE Sherco versenyzője, Steward Baylor Jr. a dobogó második fokát érte el a „General”-on, amely a 2020-as GNCC harmadik futama volt. Az egész versenyt végig vezetve nyomában Kailub...