Enduro GP, Amert: kiváló évadzáró és VILÁGBAJNOKI CÍM!

Szerző: | 2019 Sze. 30. | Hírek

A Sherco gyári csapat versenyzői a Franciaországi Ambert-ben jártak a 2019-es szezon utolsó Enduro GP versenyén!

 

HAMISH MACDONALD – 125cc ifjúsági világbajnok

A hétvége csúcspontja! Nagyszerű év után, egy óriási visszatéréssel Hamish megnyerte a világbajnok címet a 125cc ifjúsági kategóriában.

Szombaton Hamish-nek a top 6-ba kellett kerülnie a végső győzelem biztosítása érdekében. Ezt a feladatot tökéletesen teljesítette, harmadik lett és elhozta világbajnoki címet a Sherco 125 SE-R-el!

Gratulálunk neki és az Azzalin csapatnak ehhez a fantasztikus eredményhez!

 

ENDURO GP

A hétvége tökéletesen kezdődött Matteo Cavallo számára az Akrapovic Super Test győzelmével! Aztán folytatta, és vasárnap 2. helyen fejezte be az E1-et.

Ebben az osztályban az első évében sikerült feljutnia a dobogóra az E1 kategóriában! A 3. hely remek eredmény, melyet valóban kiérdemeltek az egész éven át tartó kemény munkával.

 

Junior 1. és Junior 2.

Miután szombaton a győztes után mindössze egy másodpercen belül érkezett be a célba, Theo Espinasse vasárnapra ismét nagyon jó versenyt hozott össze! A szezon utolsó junior versenyén a semmiből felkapaszkodott a dobogó legmagasabb fokára. Az általános osztályozásban pedig Theo lett a Junior Világbajnok!

A J2 osztályban Jack Edmondson, aki megsérült a Cseh GP-n, a Junior 2. osztály, 2. helyezettjeként fejezte be a szezont. A brit versenyzőnek sikerült elegendő pontot gyűjtenie ahhoz, hogy biztosítsa helyét a TOP 3-ban.

Végül Dan Mundellnek, aki a szezon végén versenyzett a Juniorokkal, is nagyszerű hétvégéje volt. Szombaton a J1-ben a 3. helyezett, vasárnap pedig az E1-ben 2. helyezett lett.

Kijelenthetjük, hogy nagyszerű szezonon vannak túl fiatal versenyzőink!

 

Jordan Curvalle, csapatmenedzser: „Úgy döntöttünk, hogy a fiatalokba fektetünk, és nagyon elégedett vagyok a szezonjukkal! Matteo nagyon jól teljesítette az elit első szezonját! A juniorok ismét haladtak az előző évadhoz képest … Hamish-ról nem is beszélve, aki megnyerte az első világbajnoki címét a 125-ös kategóriában! Most irány a 2020-as szezon!

Fabrizio Azzalin: „Nagyon örülök és nagyon büszke vagyok Hamish vilgbajnoki címére! Nem igazán szokott előfordulni, hogy egy „szimpla felhasználó” ilyen rövid idő alatt „gyári” versenyző legyen!!! Ez egy gyönyörű történet Hamishról és kedves családjáról. Tavaly egyedül érkezett Új-Zélandról egy táskával, tele álmokkal. Tegnap ezek közül az álmok közül néhány valósággá vált! Kis Sherco 125-ösével nagyszerű évet produkált sérülései ellenére is. A motor jól teljesített, és ő hozzátette a többit. Az Enduro nem könnyű sport, és csak akkor érhetsz el jó eredményeket ha fejben is erős vagy, ráadásul azoknak a srácoknak akik a bolygó ellentétes oldalán élnek, még ennél is nehezebb. Azt hiszem, és remélem, hogy ez a győzelem Hamish és természetesen a Sherco számára csak egy fantasztikus karrier kezdete!!! ”

Korábbi híreink

Wade Young győzelem a 2019-es Roof of Africa Hard Enduro versenyen

A Sherco gyári csapat pilótája Wade Young öt győzelmet ért el a 2019-es Roof of Africa hard enduro versenyen. A dobogó második és harmadik fokára Scott Bouverie és Kyle Flanagan állhatott fel. Jarvis a negyedik helyet kaparintotta meg.   Roof of Africa 2019 Noha...

Hamish MacDonald vlogjában benézhetünk egy edzésére

Az Ifjúsági EnduroGP friss világbajnoka, Hamish MacDonald úgy tűnik vloggernek áll, ugyanis új videójában betekintést nyerhetünk a Sherco gyári csapat tehetségének szezonon kívüli edzésébe. A videóban Sherco-s csapattársával Jack Edmondsonnal elrepítenek bennünket...

Megérkezett a Sherco 125 SE Factory

A régóta várt 125 SE Factory kiadás végre megérkezett! A Sherco Factory összes modelljéhez hasonlóan a 125 SE is a legjobb alkatrészekkel lett felszerelve. Ragadd meg a kormányt és éld át a legnagyobb élmény amit csak motorkerékpár nyújthat. Egy biztos, nem akarod...

Sea to Sky 2019 a Sherco gyári csapat szemszögéből

Kövesd Wade Young és Mario Roman útját a hihetetlen törökországi utazásukra a Sea To Sky különleges kiadásában! Éld át a versenyt belülről  a gyári Sherco csapat versenyzőinek szemszögéből! Videó credits: Clément SGD és Enduro Life for...

Új versenyző a Sherco gyári csapatnál

Egy óriási név csatlakozott a Sherco gyári csapat trial gárdájához! A videó megnézése előtt tippeld meg ki lehet az..  facebookyoutubetwitterKorábbi híreink