Enduro GP, Amert: kiváló évadzáró és VILÁGBAJNOKI CÍM!

Szerző: | 2019 Sze. 30. | Hírek

Versenyzőink a Franciaországi Ambert-ben jártak a 2019-es szezon utolsó Enduro GP versenyén!

 

HAMISH MACDONALD – 125cc ifjúsági világbajnok

A hétvége csúcspontja! Nagyszerű év után, egy óriási visszatéréssel Hamish megnyerte a világbajnok címet a 125cc ifjúsági kategóriában.

Szombaton Hamish-nek a top 6-ba kellett kerülnie a végső győzelem biztosítása érdekében. Ezt a feladatot tökéletesen teljesítette, harmadik lett és elhozta világbajnoki címet a Sherco 125 SE-R-el!

Gratulálunk neki és az Azzalin csapatnak ehhez a fantasztikus eredményhez!

 

ENDURO GP

A hétvége tökéletesen kezdődött Matteo Cavallo számára az Akrapovic Super Test győzelmével! Aztán folytatta, és vasárnap 2. helyen fejezte be az E1-et.

Ebben az osztályban az első évében sikerült feljutnia a dobogóra az E1 kategóriában! A 3. hely remek eredmény, melyet valóban kiérdemeltek az egész éven át tartó kemény munkával.

 

Junior 1. és Junior 2.

Miután szombaton a győztes után mindössze egy másodpercen belül érkezett be a célba, Theo Espinasse vasárnapra ismét nagyon jó versenyt hozott össze! A szezon utolsó junior versenyén a semmiből felkapaszkodott a dobogó legmagasabb fokára. Az általános osztályozásban pedig Theo lett a Junior Világbajnok!

A J2 osztályban Jack Edmondson, aki megsérült a Cseh GP-n, a Junior 2. osztály, 2. helyezettjeként fejezte be a szezont. A brit versenyzőnek sikerült elegendő pontot gyűjtenie ahhoz, hogy biztosítsa helyét a TOP 3-ban.

Végül Dan Mundellnek, aki a szezon végén versenyzett a Juniorokkal, is nagyszerű hétvégéje volt. Szombaton a J1-ben a 3. helyezett, vasárnap pedig az E1-ben 2. helyezett lett.

Kijelenthetjük, hogy nagyszerű szezonon vannak túl fiatal versenyzőink!

 

Jordan Curvalle, csapatmenedzser: „Úgy döntöttünk, hogy a fiatalokba fektetünk, és nagyon elégedett vagyok a szezonjukkal! Matteo nagyon jól teljesítette az elit első szezonját! A juniorok ismét haladtak az előző évadhoz képest … Hamish-ról nem is beszélve, aki megnyerte az első világbajnoki címét a 125-ös kategóriában! Most irány a 2020-as szezon!

Fabrizio Azzalin: „Nagyon örülök és nagyon büszke vagyok Hamish vilgbajnoki címére! Nem igazán szokott előfordulni, hogy egy „szimpla felhasználó” ilyen rövid idő alatt „gyári” versenyző legyen!!! Ez egy gyönyörű történet Hamishról és kedves családjáról. Tavaly egyedül érkezett Új-Zélandról egy táskával, tele álmokkal. Tegnap ezek közül az álmok közül néhány valósággá vált! Kis Sherco 125-ösével nagyszerű évet produkált sérülései ellenére is. A motor jól teljesített, és ő hozzátette a többit. Az Enduro nem könnyű sport, és csak akkor érhetsz el jó eredményeket ha fejben is erős vagy, ráadásul azoknak a srácoknak akik a bolygó ellentétes oldalán élnek, még ennél is nehezebb. Azt hiszem, és remélem, hogy ez a győzelem Hamish és természetesen a Sherco számára csak egy fantasztikus karrier kezdete!!! ”

Korábbi híreink

Sherco dobogos helyezesek az Enduro GP otodik koreben

ENDURO GP 5. KÖR: Dobogós helyezések a Cseh futamokon

A Sherco Factory versenyzői remek szerepléssel, és dobogós helyezésekkel rukkoltak elő az Enduro Világbajnokságon szezonjának utolsó előtti versenyén, Csehországban megrendezett versenyén. ENDURO GP Az E1-es versenyen Matteo Cavallo nagyon jó hétvégét tudhat maga...
Előkelő helyeken az enduro sprint bajnokságon

Előkelő helyen az Enduro Sprint Bajnokságban

A Factory Sherco MRS versenyzői, Jack Edmondson és Dan Mundell a brit sprint bajnokság hatodik és hetedik fordulójában, a július 27-én és 28-án, a múlt hétvégén, a Welshpool melletti középvárosban, Belle Isle Farm-ban megrendezett rangos kitüntetéseken részesültek....
Michael Metge nyerte a Baja Aragon Rallyt 2019

Michael Metge nyerte a Baja Aragon Rallyt

2018-as győzelme után Michael Metge ismét diadalmaskodott a Baja Aragon Rallyn! Michael nagyszerű teljesítményt nyújtott a Sherco 450 RTR-jének nyeregében. Minden ellenőrzőponton bizonyította, hogy a mezőny egyik leggyorsabb pilótája és közel 100%-os formában van....

Sherco sajtó bemutató 2020

A sajtó előtt is bemutatásra kerültek a Sherco 2020-as motorkerékpárjai. A sajtóeseményen a legnagyobb motoros magazinok és blogok kipróbálhatták a legújabb fejlesztésű motorkerékpárokat. Az esemény Olaszországban került megrendezésre egy gyönyörű kastély közelében....

Bemutatkoznak a 2020-as Enduro, Enduro Factory és Trial motorok

Bemutatkoztak a 2020-as évre fejlesztett Sherco motorkerékpárok Enduro, Enduro Factory és Trial modelljei. Az alább található videókban adott ízelítőt a gyár legújabb fejlesztéséről. Részletes infókkal később jelentkezünk. Addig megleshetitek a legújabb modelleket az...