Enduro, Trial és X-Trial szerepelt Sherco versenyzőink programjában ezen a hétvégén

Szerző: | 2023 márc. 17. | Hírek

Ezen a hétvégén a Sherco csapat versenyzői számos országos bajnokságon szerepeltek enduróban és triálban.

Holland/Belgium Enduro Bajnokság:

A hétvégén rendezték a belga bajnokság első fordulóját Enterben, bonyolultak voltak a körülmények, mert a verseny előtti napon sok eső és hó esett.

Antoine Magain: „Kínlódtam, hogy megtaláljam a megfelelő ritmust az első körben, nehéz volt, mert a pálya megnehezítette az időjárási körülmények miatt. A teljesen tönkrement különlegességek ellenére apránként fel tudtam kapaszkodni a ranglistán. .”

Eredmények:

  • belga P1
  • holland P6

Portugál Enduro Bajnokság:

A bajnokság 2. fordulóját Tabuában rendezték. Ebből az alkalomból a francia versenyzőnk, Julien Roussally csatlakozott Morgan Lesiardóhoz.

Ez volt az első igazi enduro verseny a volt Supercross versenyző számára. Kicsit stresszes volt az első versenye a szakágban, hibázott néhányat, de semmi komolyat. Hosszú és fizikális pályával aznap különversenyt tudott nyerni, és az összetettben a 3. helyen végzett. Szombaton és vasárnap az E2 kategóriában a 2. helyen végzett.

Julien Roussally: „Vasárnap jobb napom volt, az első körtől kezdve az élen álltam, és a harmadik kör végéig küzdöttem a győzelemért, amikor egy sziklának ütköztem a lábammal. Össze kellett szorítanom a fogam, hogy befejezzem a negyedik kört. Jó első élmény volt, szép hosszú technikai szakaszok voltak.”

Az olasz versenyző, Morgan Lesiardo mindkét napot megnyerte az E2-es kategóriában, és Crivilin mögött a második legjobb összesítési időt érte el.

Morgan Lesiardo: „Nem sikerült túl rosszul a hétvége, összesítésben a 2. helyen végeztem a két nap alatt, hosszú technikai verseny volt. Sajnos túl sok hiba és ütközés akadályozott meg a győzelemben, de nagyon boldog vagyok.”

Angol Trial bajnokság:

Jack Peace győzelemmel és maximális pontszámmal nyitotta meg a 2023-as Trial szezont. Hatalmas eső érkezett a brit bajnokságra, ami nagy kihívást jelentett a versenyen.

Jack Peace: „Ez az esemény nagyon nehéz volt a viharos és nedves időjárás miatt, ami nagyon megnehezítette a pályát. A sziklákon felgyülemlett sár és az akadályok nagyon csúszóssá váltak. Ilyen körülmények között elengedhetetlen a gumiválasztás, és a Michelin gumik érzése megadta a kellő önbizalmat, tudtam, hogy egy jó utolsó kör biztosítja a győzelmet. Ezek a gumik ismét létfontosságúnak bizonyultak a sikeremhez, megmutatták, hogyan tudnak alkalmazkodni a változó körülményekhez.”

X-Trial bajnokság – Ausztria:

A FIM X-Trial Világbajnokság második fordulójára az osztrák Wiener Neustadt városában került sor. A város 2017 óta nem rendezett világbajnokságot.

Benoit Bincaz a 6. helyen végzett.

„Még motiváltabban jöttem ki az ausztriai X-Trialról, mint valaha. Elégedett vagyok ezzel a versennyel, jól éreztem magam a motoron. Nagyon közel voltam a dobogóhoz, úgy éreztem, képes vagyok rá.” Nagy köszönet a Sherco csapatának, hogy igyekeztek a lehető legjobb állapotban érkezni erre a versenyre.”

Korábbi híreink

Speciális kedvezmény a 2023-as SHERCO ENDURO motorokra!

Speciális kedvezmény a 2023-as SHERCO ENDURO motorokra!

A MY23 vagyis a 2023-as enduró motorok vásárlása esetén egy remek kedvezménnyel készültünk számodra. Ezen kedvezményes ajánlat elérhető az összes megrendelt SHERCO enduro motorkerékpárunk esetén és kapásból kb. 1750 € engedménnyel jár!   Hogyan is működik a...

Megkezdődött a Trial Világbajnokság és az Extreme Enduro felkészülési versenyei

Trial világbajnokság: A múlt hétvégén az észak-spanyolországi Arteixóban rendezték meg a Trial Világbajnokság első fordulóját. A TrialGP Women versenyében Emma Bristow szombaton a dobogó 3. fokára állt fel, vasárnap pedig a 2. helyen javított pozícióján. Arnau Farre...

Magain és Sydow uralják a francia enduro bajnokságot!

Az elmúlt hétvégén versenyzőink részt vettek a francia Enduro Bajnokság nyitófordulóján, amelyet Saint-Palais-ban rendeztek, valamint részt vettek a Portugál Bajnokság 5. fordulóján és az ACU Trial Nagy-Britanniában. Francia bajnokság : Köztudott, hogy a Baszkföldön...

Indulj a 2023-as SIX DAYS-en a SHERCO gyár támogatásával!

2023-ban a Sherco ismét megmutatja elkötelezettségét a nemzetközi enduro verseny felé, amely az év egyik legfontosabb eseménye. Ugyanis a hűséges SHERCO fanatikusoknak két lehetőséget is kínálnak, hogy részt vehessenek a 2023-as argentin ISDE-n:   Motorkerékpár...

Pichon meglepő versenye SanRemóban!

Ezen a hétvégén volt az enduro világbajnokság nyitófordulója és a spanyol triálbajnokság. EnduroGP-bajnokság: A FIM EnduroGP világbajnokság a múlt hétvégén kezdődött az olaszországi SanRemo-ban.Az első kör programjában változatos enduro típusú pálya, kanyargós pályák...