Fergeteges hétvégén vannak túl a SHERCO versenyzői!

Szerző: | 2023 jan. 30. | Hírek

Az elmúlt hétvégén több versenyszámban is kitűntek a Sherco Factory versenyzői.

Chambery Nemzetközi Beltéri Trial verseny:

Benoît Bincaz a 3. helyet szerezte meg Chambéryben a szezonban megtartott második versenyén. Remek kezdés volt ez számára a világbajnokság 1. fordulója előtt, Barcelonában kerül majd sor.

Benoit Bincaz: „Szokás szerint a Chambéry-i fedett pályás verseny nagyon sikeres és népszerű volt a nézők körében is. Több mint 7000 ember látogatott ki 2 nap alatt, melyeken őrületes hangulat uralkodott és a pálya is kiváló volt.
Nagyon jó érzés volt az új Shercomon versenyezni. Az utóbbi időben nagyon sokat dolgozunk anu kifizetődni lástzik. Mindkét este dobogóra állhattam! Ezek az eredmények megfelelő önbizalmat adnak a hétvégi világbajnoki nyitányához.
Szeretnék köszönetet mondani az egész Sherco csapatnak a támogatásukért!”

 

AMA Hard Enduro:

Az AMA Hard Enduro első fordulója is megkezdődött a hétvégén, méghozzá a híres King of the Motosnál, Kalifornia magas sivatagában. A Sherco versenyzői , Cody Webb és Cooper Abbott nagyszerű eredményeket értek el. Ugyanis Cody a 2., Cooper pedig a 6. helyen végzett.

Cody Webb: „Volt néhány pozitívum ezen a versenyhétvégén. Remek első kört futottunk és oda-vissza küzdöttünk a vezetésért. Elvesztettem egy kis időt a boxban, miközben feltöltöttem a második körre GPS-koordinátákat. Ezzel Nagy lökést kaptam, és felzárkóztam kicsit. Viszont a cél közelében elkövetett két nagy hiba sokba került. A pálya sokat javult ebben az évben. Az utolsó kanyon talán a legszórakoztatóbb pálya volt, amin valaha versenyeztem. Már nagyon várom hogy a következő hónapban visszatérjek a Grinding Stone-ra.”

Cooper Abott: „Nem értem el rossz eredmény az év első versenyén, de mégsem ott vagyok ahol szeretnék. Remek volt az első napom, részt vettem a rövid prológon, valamint a hosszabb délutáni versenyen. Nagyszerű csatákat vívtam Colton Haakerrel és Will Riordannal. Tudom, hogy több van bennem és a jövben keményen fogok küzdeni azért, hogy ezt meg is mutassam. Mindezek előtt vissaztérek Európába a SuperEnduro GP következő fordulóira.”

 

Enduro verseny a Saint Thibéry vulkánoknál:

Julien Roussaly a szezon első versenyén indul, melyen az E3 osztályon belül meg is szerezte összetettben a győzelmet! Ez egy remek kis edzés volt a 300 SE motorral versenyző francia számára.

Julien Roussaly: „Ez volt az első versenyem Sherco motorral és egyben az alső 2H megmérettetésem is. Remek felkészülési verseny volt a következő terepszezonra! A motorom nagyon jól teljesített és még azokat a területeket is be tudtam azonosítani amiken javítanom kell a következő versenyek előtt.”

Korábbi híreink

Magain, Pichon és Lesiardo megnyerték kategóriájukat, Cody Webb pedig a 4. helyen végzett

Ezen a hétvégén az európai Sherco versenyzők Spanyolország és Olaszország nemzeti bajnokságán szerepeltek, az amerikaiak pedig a SuperEnduro utolsó fordulójában versenyeztek Lengyelországban.   Spanyol bajnokság Zachary Pichon és Antoine Magain ezen a hétvégén...

Enduro, Trial és X-Trial szerepelt Sherco versenyzőink programjában ezen a hétvégén

Ezen a hétvégén a Sherco csapat versenyzői számos országos bajnokságon szerepeltek enduróban és triálban. Holland/Belgium Enduro Bajnokság: A hétvégén rendezték a belga bajnokság első fordulóját Enterben, bonyolultak voltak a körülmények, mert a verseny előtti napon...

Verseny jelentés: Magain és Sydow győzelme, Macdonald remek visszatérése!

Hétvégén a Sherco Team versenyzői több nemzeti bajnokságon is részt vettek. Ott voltak Olaszországban, Hollandiában és Németországban is.   Olasz bajnokság: Az olasz bajnokság nyitányát a Földközi-tenger partján fekvő Andorában tartották. A versenyzőknek három 60...

Új SHERCO Racing alkatrészek

Alább megtalálod az új SHERCO RACING alkatrészeket. A további termékek a későbbiekben érkeznek majd, eézrt maradj velünk! Membrános kuplunbg rendszer fém tárcsával - Cikkszám: 10931 A membrános kuplung javítja a motorkerékpár reakcióidejét, a sima tárcsák tovább...

24MX ALESTREM: Wade Young első győzelme és Mario Roman 3. helye!

Az elmúlt hétvégén az Alestrem Hard Enduro versennyel indult az új Hard Enduro Európa-bajnokság (European Hard Enduro Challenge), amely 5 versenyszámból áll: 24 MX Alestrem (Franciaország), Extreme Enduro Lika (Horvátország), Red Bull Abestone (Olaszország), Grefrees...