Globális partnerséget kötött a Sherco és a MOTUL

Szerző: | 2020 feb. 29. | Hírek

A Sherco, a leggyorsabban növekvő motorkerékpár gyártó, büszkén jelenti be újonnan kötött globális partnerségi szerződését a motorkerékpárok kenőanyagának világpiaci vezetőjével, a MOTULLAL.

Ez egy kivételes minden lefedő partnerség a két cég között, mely egyesíti a Motult és a Sherco-t a versenypályától kezdve egészen az új termékek gyártásáig.

Thomas Teissier, a Sherco ügyvezető igazgatója:

„Nagyon jól megismertük a Motult a Dakarban való részvételünk révén, és egyértelmű volt, hogy filozófiánk, alapvető értékeink nagyon hasonlóak, tehát szélesebb körben is tökéletes partner lesz számunkra. A Motul kimagasló minőségét és egyediségét már 160 éve bizonyítja, és ez tapasztalat és bölcsesség egy viszonylag fiatal társaság számára mint a Sherco felbecsülhetetlen. ”

 

Thierry Quilan, A MOTUL igazgatóságának elnöke:

Örömmel jelentünk be ezt az új partnerséget egy olyan fiatal és virágzó céggel mint a Sherco. A családi vezetés, az innováció és teljesítmény orientáltság valamint a versenyzés iránt érzett szenvedély mind nagyon hasonlítanak a Motul filozófiájához. Nem kétséges, hogy ez a partnerség nagyon hamar eredményes lesz mind a pályán, mind az értékesítési hálózatunkon keresztül. ”

A Sherco példátlan fejlődésen ment keresztül az off-road motorkerékpár iparban. Ennek a sikernek a kulcsa a 39 enduro, cross-country, trial és 50 cm3-es motorkerékpár, amelyek több mint 66 országban kerültek forgalomba. Valamint a versenyek és bajnokságok, melyeken a világ minden táján győzedelmeskedtek a legnagyobb márkák ellen is. A Sherco most az egyik legjobban felszerelt motorkerékpárokat kínálja a piacon. 1998 és az első trial motorkerékpárjuk óta a Sherco mindig a legjobb partnerekkel veszi körbe magát a innováció és a teljesítmény maximalizálása érdekében. Ezen logika alapján pedig a Sherco örömmel számol a Motullal partnerei között.

A Motul egy világszínvonalú francia cég, amely 165 év óta elismert köszönhetően minőségi termékeinek, innovációinak és a versenyek iránti elkötelezettségüknek. A Motult elismerték a szintetikus kenőanyagok specialistájának is. 1971-ben kifejlesztették az első 100% -ban szintetikus kenőanyagot az autók motorjaihoz. Az idő múlásával a Motul nagy tapasztalatot szerzett számos motorsport és csapat hivatalos beszállítójaként. A Motul jelenleg olyan csapatokat támogat, melyek olyan nemzetközi versenyeken vesznek részt mint a Dakar, a 24 órás Le Mans, az FIA világbajnokság, a Moto GP, a Superbike, az MXGP, a The World Endurance, a Man-szigeti TT, a FIA Rallycross Világbajnokság és még sokan másokat.

Motul és Sherco ma olyan szövetséget alkotnak, amely 6 évvel ezelőtt indult a Dakar rallyn. Ezen első lépések együtt vezették a két szervezetet oda, hogy tovább gondolkodjanak rally határain.

Partnerség a versenyeken

A Sherco a Motul legkelendőbb 300V motorolaját valamint a Powersport és MC Care termékek teljes választékát fogja használni későbbi versenyeken. Ez a partnerség magában foglalja az összes nemzeti és nemzetközi versenyt, amelyben a Sherco gyár versenyzői vesznek részt, például a Dakar, az Enduro GP, a nemzetközi Enduro Extreme versenyek, a Trial GP, az XTrial és sok más.

First Fill Partnerség

A Sherco által gyártott új motorkerékpárokat mostantól 100%-ban Motul folyadékokkal forgalmazzák, beleértve a Motul 7100 szintetikus olajat és a motor hűtőfolyadékát. A Motul elismert és kiváló termékskei további előnyt jelent minden Sherco enduro, cross country, trial és 50 cm3-es modell számára.

Szerviz partnerség

A Sherco nemzetközi jelenléte az importőrök és a forgalmazók hálózatán keresztül gyorsan növekszik. Motorkerékpárjainak karbantartására és tisztítására pedig kizárólag a Motult fogja javasolni. A Motul széles választékot kínál, amely lehetővé teszi a Sherco motorkerékpár versenyzőjének, hogy karbantartsa 2T vagy 4T motorját. Ezek a termékek például a sebességváltóolaj, motorolaj, 2T keverékolaj, zsír a légszűrőhöz, lánc tisztító és kenő, fék és hűtőfolyadék, villaolaj és tisztítószerek.

Ipari Partnerség

A Sherco gyárak mostantól a MotulTech ipari kenőanyag-osztályának termékeit fogják használni. Ezeket a csúcstechnikai ipari kenőanyagokat kifejezetten az ipari berendezések karbantartására és kenésére fejlesztették ki.

 

Sherco különös köszönetet szeretne mondani Pascal Tomeknek, Arnaud Laire-nek és Nicolas Zaugg-nak a döntő szerepvállalásukért a partnerség megvalósításában.

Valamint a Sherco köszönetet szeretne mondani a Minerva Oilnak és annak elnökének, Olivier Lafargenak az elmúlt években nyújtott támogatásért.

Korábbi híreink

Olasz Enduro Bajnokság: Vissza a régi kerékvágásba

OLASZ ENDURO BAJNOKSÁG: Vissza a régi kerékvágásba!

Ezen a hétvégén végre visszatérhettünk a régi kerékvágásba, ugyanis Matteo Cavallo és az Antoine Magain részt vettek az olasz Enduro bajnokság nyitófutamán. Fellélegezhetett Fabrizio Azzalin csapata, akik végre elkezdhették szezonjukat! Matteo Cavallo a csapaton belül...

Lasi letesztelte a tuningolt 50-es Factory motorunkat

Az alább található videóban Lasi leteszteli és bemutat nektek nektek egy 50ccm-es Sherco Factory motorkerékpárt, melyet kedves vásárlónk kérésére teljesítményben némileg felturbóztunk. A Sherco legújabb 50-es motorkerékpárjai gyárilag is kiváló konstrukciók, ezzel a...

SHERCO 2021 – Érkeznek a legújabb ENDURO FACTORY motorok

Megérkezett a 2021-es SHERCO ENDURO FACTORY modellcsalád is, melyet a Francia gyártó idén is a legigényesebb versenyzők részére hozta létre. A prémium alkatrészek és a gyári kivitel ezeket a motorkerékpárokat egy tejesen új szintre emeli, melynek köszönhetően...
SHERCO 2021 - Megérkezett a RACING ENDURO Modellpaletta

SHERCO 2021 – Megérkeztek a RACING ENDURO modellek

A 2021-es SHERCO ENDURO RACING modellpaletta tagjai azon enduro fanatikusok számára készült akik szívesen töltik minden idejüket motorkerékpárjuk nyergében. A vasárnapi utazásoktól egészen a kifinomultabb túrákig, ezek a motorkerékpárok bebizonyították, hogy képesek...
SHERCO 50cc - Teljes modellpaletta

SHERCO 50cc – Teljes modellpaletta

Az év eleji stúdió körülmények között megrendezett bemutatót követően a SHERCO büszkén mutatja be a 2020-as, 50cc motorkerékpárjainak teljes választékát, gyönyörű és természetes környezetben is. Fedezd fel a FACTORY, SILVER és RED ONE modelljeinket a város szívéből...